CLIC!

programa Clic!

Un clic és obrir o tancar un llum, un clic és un naixement, és tenir una idea, un clic és una aclucada d’ulls, una bona amistat, un record d’infància, un amor a primera vista, una mirada, un somriure, un moment màgic, una foto, prémer elplay del comandament…

CLIC! és un cicle de la vida. Des que el fetus és a la panxa de la mare fins que aconsegueix ser pare. A CLIC! veurem com neix un nou ésser humà, descobrirem com és el seu món, el nostre món. Pujarem als cavallets, farem tota mena de classes extraescolars, viurem aventures amb els nostres millors amics, ens enamorarem, serem pares i li direm bona nit a un nadó molt simpàtic.

I a més a CLIC! jugarem, correrem, plorarem, ballarem imaginarem… I riurem, ens ho passarem molt bé, i fins i tot ens emocionarem. Benvinguts a CLIC! Un espectacle d’humor per a tots els públics, un joc constant amb el públic amanit amb una acurada banda sonora.

Després de vint anys actuant per mig món amb companyies com Teiatru, amb la que va interpretar “Hop!Era”, “Viure del Cuentu”, “Insomnis”…, o actualment amb la cia. Chapertons, amb l’espectacle “Boom!” i el darrer muntatge “Goma Gom”, Jordi del Rio inicia, així, un nou camí en solitari i obre les portes del seu particular món creant CLIC!


FOTOS de Clic!

Anterior


CARACTERÍSTIQUES

Idioma: Català (disponible en castellà) 

Durada: 60 minuts 

Gènere: Teatre d’humor

Públic: Familiar a partir de 4 anys / escolars CI, CM, CS

Espectacle de sala: interior / exterior

FITXA ARTÍSTICA

Veus en off:  Elisa Jorba / Jordi Jorba / Jaume Ferrer/ Bernat i Martí del Rio

Escenografia: Jordi Jorba / Jordi del Rio.

Pintura cavall: Francesc del Rio

Vestuari: Elisa Jorba, Teresa Creus, Remei Oriol

Construcció titella: Roser Camprubí

Tècnic llum i so: Èric Corbella

Disseny de llums: Joan Miquel Puig / Stem SCCL

Disseny de so, realització i enregistrament: Toni Castaño “Nyanyo” / Kay Studios

Fotografia: Jordi Alavedra 

Vídeo: Sis-deu edició 

Guió, direcció i interpretació: Jordi del Rio